Welkom bij KS Tax Advice and Law. Wij zijn een full-service belasting, administratie en juridisch kantoor. Wij zijn een team van experts die zich richten op het ondersteunen van bedrijven en particulieren bij het oplossen van financiële en juridische vraagstukken. Onze missie is om onze klanten op een professionele, betrouwbare en persoonlijke werkwijze bij te staan bij alle zaken die betrekking hebben op belastingen, administraties en juridische kwesties. Hierbij hebben wij voor iedere klant een persoonlijke app, waarmee zij 24/7 toegang tot de financiële gegevens hebben.

KS Tax Advice and Law onderscheidt zich door kwaliteit en betrouwbaarheid aan te bieden. Door onze kennis en persoonlijke aandacht geven we u overzicht en zekerheid. KS Tax Advice and Law biedt de facetten op zowel fiscaal als juridisch aspect die bij het ondernemen komen kijken onder één dak.

Bij KS Tax Advice and Law begrijpen we dat elk bedrijf of individu unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een uitgebreid pakket aan diensten aan die op maat gemaakt zijn voor onze klanten. Of het nu gaat om het opstellen van belastingaangiften, administratie, boekhouding, het oplossen van juridische conflicten of het geven van fiscaal advies: wij hebben de kennis en ervaring om onze klanten de beste oplossingen en mogelijkheden aan te bieden. Verder zijn wij op het gebied van moderne vormen van ondernemen ook uitstekend op de hoogte, zoals crypto en e-commerce.

Het team bestaat uit fiscalisten, juristen en accountants met de nodige ervaring in de sector. We werken hard om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit dienstverlening en we zijn toegewijd aan het behalen van de beste resultaten. Onze experts houden zich constant op de hoogte van alle veranderingen in de wet- en regelgeving, zodat we onze klanten altijd up-to-date en nauwkeurig kunnen adviseren.

KS Tax Advice and Law gelooft in open communicatie en transparantie. We hechten veel waarde aan onze relaties met onze klanten en we streven er altijd naar om een persoonlijke aanpak te bieden. Wij geloven dat dit ons onderscheidt van andere kantoren en dat onze klanten hierdoor kunnen vertrouwen op onze dienstverlening.

KS Tax Advice and Law kijkt ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van de hoogste kwaliteit dienstverlening.