Heeft u juridisch advies nodig?

U heeft een juridisch conflict, maar wilt een rechtszaak en de daarbij behorende kosten het liefst voorkomen. Welke stappen kunt u het beste zetten? KS Tax Advice and Law biedt hiervoor de oplossing voor een scherpe prijs. Er wordt binnen 24 uur persoonlijk contact met u opgenomen om de zaak te bespreken. Vervolgens wordt een op maat gemaakt advies door onze ervaren juristen uitgebracht.

Bespaar tijd en geld: KS Tax Advice and Law helpt u.

Hoe werkt het?

Geef zo concreet mogelijk de situatie aan. Onze juristen beschikken over kennis van de meest actuele wet- en regelgeving en jurisprudentie.

KS Tax Advice and Law neemt uw aanvraag direct in behandeling en gaat voor u aan de slag. Er wordt persoonlijk contact met u opgenomen om de situatie, eventueel duidelijker, te bespreken. Hierbij gelden de kernwaarden kwaliteit, effectiviteit en tevredenheid als uitgangspunt.

U betaalt pas nadat wij de situatie persoonlijk met u hebben besproken en u de opdracht geeft aan ons.

U ontvangt binnen 24 uur, na het voldoen van de factuur, het schriftelijk advies. Hier vindt u de kansen en concrete stappen die door onze ervaren juristen worden opgesteld.

Hierna vindt er een telefonisch of fysiek consult met één van onze juristen plaats om na te gaan of het uitgebracht advies voldoende is om concrete stappen te nemen. Wederom gelden de kernwaarden kwaliteit, effectiviteit en tevredenheid als uitgangspunt.

  • Digitaal of fysiek consult van 45 minuten
  • Schriftelijk advies binnen 24 uur
  • Kwaliteit, effectiviteit en tevredenheid gelden als uitgangspunt.
  • Overzicht in uw rechtspositie
  • All-in prijs van 400 euro ex btw inclusief schriftelijk advies.