WIL JE EEN BEDRIJF OPZETTEN

IN DUBAI? ONTDEK DE ULTIEME GIDS VOOR EEN SOEPELE START:

Stap 1: Kies jouw platform voor succes

In Dubai heb je keuze uit 3 belastingvormen: Mainland, Free Zone en Offshore. Met een Mainland-licentie van het Department of Economic Development (DED) geniet je van vrijheid om overal in Dubai te opereren, zowel binnen als buiten de VAE. Free Zone- bedrijven, gevestigd in speciale economische zones, kunnen alleen binnen de Free Zone of buiten de VAE zakendoen. Offshore- entiteiten worden vaak gebruikt voor investeringen en financiële transacties en mogen geen zakelijke activiteiten in Dubai hebben, maar opereren buiten de VAE.

Stap 2: Kies jouw juridische identiteit

Nadat je jouw platform hebt gekozen, is het tijd om jouw juridische identiteit te bepalen. Ga je voor een eenmanszaak, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC), of een andere rechtsvorm? Elke optie heeft unieke voordelen en overwegingen die passen bij jouw zakelijke behoeften.

Stap 3: Ontwikkel jouw bedrijfsidentiteit

Zorg ervoor dat jouw gekozen naam voldoet aan de regels en voorschriften, zoals het vermijden van ongepast taalgebruik en het controleren van beschikbaarheid voor registratie. Een unieke en pakkende naam kan jouw bedrijf onderscheiden en aantrekkelijk maken voor klanten.

Stap 4: Verkrijg jouw licentie voor groei

De laatste stap naar jouw droomonderneming is het aanvragen van jouw licentie. Met een kopie van jouw paspoort en de KopielD- app kun je veilig en snel jouw identiteitsbewijs verifiëren. Afhankelijk van jouw gekozen rechtsvorm kan het verkrijgen van de licentie slechts 1 tot 14 werkdagen duren.

Bij elke stap staan wij klaar om jou te begeleiden naar succes. Maak vandaag nog jouw droom werkelijkheid en start jouw bedrijf in Dubai!

ONTDEK DE FISCALE

VOORDELEN VAN ONDERNEMEN IN DUBAI:

Wil je profiteren van een belastingvriendelijke omgeving voor jouw bedrijf?

Dubai biedt een aantrekkelijke fiscale omgeving met lage belastingtarieven die behoren tot de laagste ter wereld. Als ondernemer in Dubai geniet je van een 0% inkomstenbelasting en vennootschapsbelastingtarieven variërend van 0% tot 9%, afhankelijk van je belastbaar inkomen.

Maar wat betekent dit voor jouw fiscale situatie in Nederland? Hoewel het varieert op basis van jouw individuele omstandigheden, biedt ondernemen in Dubai niet automatisch een uitsluiting van Nederlandse belastingen. Echter, met de juiste planning en advies van onze experts, kun je optimaal profiteren van de belastingvoordelen die Dubai te bieden heeft, terwijl je tegelijkertijd jouw fiscale verplichtingen in Nederland minimaliseert.

Klaar om jouw ondernemersdromen waar te maken en te profiteren van een fiscaal gunstige omgeving?

Lanceer Jouw Bedrijf in Dubai met Besparing op Opstartkosten: Ontdek hoe je kosten kunt besparen bij het lanceren van jouw bedrijf in Dubai met onze professionele begeleiding. Wij bieden deskundig advies om verstandige investeringen te maken en zorgen ervoor dat je optimaal profiteert van jouw investering.

Maximaliseer Jouw Investering met Onze Diensten: Ontdek de uitgebreide diensten die wij bieden, waaronder bedrijfslicenties, visa en meer. Wij regelen alle aanvragen en brengen de fiscale implicaties voor je in kaart, zodat je vol vertrouwen de volgende stap kunt zetten.

Maatwerk Oplossingen voor Jouw Succes: Ervaar de ondersteuning die jouw bedrijf nodig heeft met onze op maat gemaakte oplossingen. Wij nemen alle operationele taken op ons, zodat jij je kunt concentreren op jouw zakelijke doelen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Zet de Volgende Stap naar Zakelijk Succes in Dubai: Ontdek hoe ons proces voor het opzetten van jouw bedrijf verloopt met onze professionele begeleiding. Van het aanvragen van licenties tot het openen van een bankrekening, wij bieden volledige ondersteuning om jouw weg naar zakelijk succes in Dubai te verzekeren.

VERKORTE VERSIE

STAPPENPLAN:

Kies de perfecte uitvalsbasis voor jouw bedrijf in Dubai uit de drie belastingvormen: Mainland, Free Zone of Offshore. Elke optie biedt unieke voordelen die aansluiten bij jouw zakelijke ambities.

  1. Stap in de wereld van mogelijkheden door zorgvuldig te overwegen of vestiging in een Free Zone of op het Mainland het beste past bij jouw bedrijfsdoelen. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij deze cruciale beslissing en om jouw bedrijfsideeën te vertalen naar werkelijkheid.
  2. Kies vervolgens de ideale rechtsvorm die past bij jouw bedrijfsstructuur en doelstellingen. Of je nu kiest voor een eenmanszaak, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC), of een andere rechtsvorm, wij bieden professioneel advies om jouw keuze te ondersteunen.
  3. Met onze begeleiding kun je met vertrouwen een bedrijfsnaam kiezen die past bij jouw identiteit en waarden. Wij helpen je om aan alle regels te voldoen en een naam te selecteren die beschikbaar is voor registratie.
  4. Maak het proces van het aanvragen van jouw licentie eenvoudig en stressvrij met onze ondersteuning. Ons team staat voor je klaar om jouw licentieaanvraag efficiënt en effectief te verwerken, zodat je snel kunt beginnen met ondernemen in Dubai.

Met onze expertise en begeleiding zet je de eerste stappen naar een succesvolle zakelijke toekomst in Dubai. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en laat jouw ondernemersdromen werkelijkheid worden!