De tijd verandert; zo zijn er ook steeds modernere manieren om geld te verdienen. Crypto is hier een voorbeeld van. Om crypto opbrengsten uiteindelijk te besteden of te investeren is het van belang dat je op de hoogte bent welke fiscale en juridische regels er gelden. Als full-service kantoor verlenen wij aan ondernemers en particulieren diensten om hen zo veel mogelijk inzichten te geven in hun fiscale verplichtingen wat betreft hun crypto opbrengsten. Hierom heeft KS Tax Advice and Law een tool ontwikkeld: Crypto belastingrapport.

KS Tax Advice and Law stelt ieder kwartaal een voorlopige aangifte op, zodat u altijd inzicht heeft hoeveel belasting u dient te betalen over uw (crypto)-vermogen. Op deze manier kunt u uw crypto-gelden vrijelijk uitgeven en investeren, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

Het Crypto belastingrapport wordt opgesteld met inachtneming van de actuele wet- en regelgeving en er wordt gekeken naar mogelijkheden om zoveel mogelijk belasting te besparen.

Het pakket wordt aangeboden voor 100 euro per maand. Hierbij wordt de aangifte per kwartaal opgesteld door onze experts. Indien u ondernemer bent en reeds gebruik maakt van onze diensten, kan het Crypto belastingrapport tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden.