Administratieve ondersteuning

Binnen elke rechtsvorm krijgt u te maken met het bijhouden van de financiële administratie. De financiële administratie vormt de basis binnen elke onderneming. Tegelijk biedt een kwalitatieve administratie u helder inzicht in de sterke en zwakke punten van uw onderneming. De experts van KS Tax Advice and Law helpen u om inzicht te krijgen in uw administratie, zodat u grip houdt op de cijfers én weloverwogen beslissingen kunt nemen voor uw onderneming. Wij beschikken over de meest moderne software, waardoor u 24/7 inzicht heeft in de financiële administratie van uw onderneming middels een persoonlijke app.

De accountants van KS Tax Advice and Law zorgen ervoor dat al uw mutaties efficiënt en vakkundig worden verwerkt. Concreet verrichten onze experts de volgende werkzaamheden:

  • Bijhouden en actualiseren van de dagelijkse financiële administratie.
  • Opstellen van de jaarrekening die voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving.
  • Verwerken van de belasting aangiften: inkomsten-, omzet-, vennootschaps-, en loonbelasting.

Daarnaast stellen wij ook specifieke financiële rapportages op maatwerk op. Hierbij kunt u denken aan een financiële rapportage voor de aanvraag van uw hypotheek of ten behoeve van een potentiële investeerder in uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een toegankelijk kantoor dat beschikt over de nodige expertise en u onder andere voorziet van financiële en administratieve dienstverlening tegen een scherpe prijs?